The best Side of prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Fakat bu opsiyon prefabrik ev fiyatları az da olsa etkilemektedir. Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen design planlanının dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Model olarak prefabrik ev 3+one fiyatları ile prefabrik ev fiyatları two+1 aynı değildir. Çünkü oda sayısında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik ev three+one fiyatları etkilenebilmektedir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Hatta günümüz koşullarında oldukça avantajlı bir satın alma opsiyonuna dönüşmüş oluyor. Şehirde illaki yerleşimin olduğu bir noktada ev almak yerine şehrin tüm stresinden uzaklaşarak satın aldığınız bir arazi üzerine inşa edilebiliyor. Konum olarak dilediğiniz noktada villa tipi prefabrik ev modelleri

Diğer yandan, betonarme ev yapımında karşılaşılan usta bulma zorluğu, maliyetlerdeki beklenmedik artışlar ve inşaat sürelerinin uzaması gibi sorunlar, insanları prefabrik evlere yönlendirmektedir.

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları negligible alana göre çAlright daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Yalıtım İşleri: Bina ile zemin betonu arasındaki su yalıtımı gibi her türlü yalıtım işlemi, ekstra koruma ve izolasyon sağlamak için müşteri tarafından yapılmalıdır.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler çanakkale prefabrik ev modelleri bulunmaktadır.

edirne prefabrik Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile tekirdağ prefabrik birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar edirne prefabrik kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çOkay daha yüksek yalıtım sağlar.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Hazır prefabrik Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page